Nyaralónak álcázott cigányok

2009. november 20. péntek, 13:07Dalit.hu

22


Nyaralónak álcázott cigányok


Jobbik-közlemény a surányi cigánybetelepítésről

Tárgy: etnikum

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pócsmegyeri Szervezete mélységes felháborodással fogadja azt az elszomorító tényt, hogy településünk békéje ellen egy kisebbségi csoport merényletet készül elkövetni -tudomásunkra jutott, hogy „nyaraltatás” címszóval deviáns cigányokat kívánnak a surányi üdülőtelep területére betelepíteni. A szélsőségesen fehér és kereszténygyűlölő Dzsaj – Bhím közösség voltaképpen borsodi cigányokat akar behozatni. Figyelembe véve a fent említett csoportosulás eddigi tevékenységét, nincsen okunk kételkedni abban, hogy most is a dolgozó, adófizető többség kárára fogják „áldásos” működésüket kifejteni… Településünket mindezidáig elkerülték azok a jelenségek, amelyek a magyar vidék egyre nagyobb részét teszik az adófizető lakosság számára lakhatatlanná. Ismervén a cigányság parazita, károkozó életmódot folytató részének „kultúráját” és például a magántulajdon intézményéhez való sajátos hozzáállását, nem nehéz belátni, hogy már néhány család meghonosodása is garantáltan tönkreteheti az itt lakók, és a csak nyaralni kijárók életét egyaránt. Figyelembe kell venni, hogy egy olyan népcsoportról van szó, amely nem szokott vonakodni az üresen álló ingatlanok jogellenes elfoglalásától, ilyen módon valószínűsíthető, hogy a nyaraltatás címén idehozott famíliák hosszabb távon is a nyakunkon maradnak. A Jobbik Pócsmegyeri Szervezete elgondolkodtatónak tartja azt a tényt, hogy egyesek nem riadnak vissza egy ez idáig szerencsés községet mesterségesen megfertőzni korunk egyik legégetőbb problémájával.

Ezúton felszólítjuk a szervezőket, hogy tartózkodjanak a többségi lakosság életminőségét tönkretevő terveinek megvalósításától, ellenkező esetben a Magyar Gárda Mozgalom segítségével fogjuk megóvni településünk nyugalmát! Továbbá javasolnánk neki, hogy ha nem tudja nélkülözni a cigány kultúra áldásait, akkor költözzön egy olyan településre, ahol már ez az etnikum került többségbe, és (ha az első két napot túléli) csak azután próbálja életszemléletét másokra ráerőltetni!

A Jobbik Pócsmegyeri Szervezetének nevében: Pintér Éva elnök

Válaszközlemény

Tisztelt Honfitársaink!

A hír igaz.

Bizony már vittünk nemcsak a Dunához, de a magyar tengerhez, a Balatonhoz is, sőt a szőke Tiszához is nyaralónak álcázott cigány gyerekeket. Célunk mindannyiszor e szent vizek beszennyezése volt. Az álnyaralók könnyen elvegyültek a strandon, mindenki azt hitte, hogy ők is az idén barnultak le, pedig az igazság az, hogy ők már így születtek, tehát ingyen jutottak ahhoz a barnasághoz, amiért mások sokat fizetnek a szoláriumokban és a drága nyaraló helyeken. Parazita módon sütkéreztek a strandon, és elvették a magyar napsugarakat azon adófizető polgárok elől, akik tényleg az idén akartak megérdemelten lebarnulni. Ami pedig vizeink tisztaságát illeti, ez világszerte probléma. Indiában például az érinthetetlenek azzal terrorizálják a hívő hindú lakosságot, hogy poharukkal beleisznak a nyilvános ivóvíztárolókba, s ezzel rituálisan tisztátalanná teszik a jámbor hívek számára a vizet. Ekkor a papokon a sor: szent imádságokkal és szent tehéntrágyával újra kell tisztítani a vizet, s mi többiek csak azután ihatunk ismét belőle: http://www.dzsajbhim.hu/szangharaksita-ambedkar-es-a-buddhizmus/

Dzsaj Bhím Közösség

Közlemény a darányi, horányi és surányi sajnálatos eseményekről

A Dzsaj Bhím Közösség mélységes rémülettel hozza a lakosság tudomására, hogy a nyaralónak álcázott cigány gyerekek nyomában újabb fekete veszedelem fenyegeti községeink fehér nyugalmát.

Darány irányából egy hétfejű sárkány közeledik. A vérszomjas zsidó fenevad keresztény gyerekek vérével táplálkozik, s amerre jár, H1N1 vírus-gócokat helyez el. Horányból már útra kelt a szőrös sárkányszuka, s ha Surányban találkoznak, ami ma estére bizony várható, fertelmes módon nyilvános üzekedésbe kezdenek. Nászukból fekete, ragacsos purdék tucatjai születnek, akik majd a szentendrei egyházi iskolákba jelentkeznek, és integrációs oktatást fognak követelni.

Irgalom atyja, ne hagyj el!